Werkwijze
 
 

Praten en schetsen

De eerste stap voor een maatwerk meubel begint bij het in kaart brengen van jou wensen. Je zoekt een bepaalde functionaliteit die een meubel kan vervullen. Misschien heb jij al een duidelijk beeld bij hoe het meubel er uit moet zien? Of heb je voorbeelden gezien die je aanspreken? Al pratend nemen we de mogelijkheden door. Hiermee kan ik een globale prijsindicatie geven zodat u direct weet waar u aan toe bent. 
Als wij hier uit komen kan ik de ideeën gaan vertalen naar een ontwerp.

Inmeten en tekenen - offerte

Om de mogelijkheden te vertalen in een ruimtelijk beeld, meet ik de ruimte waar het meubel moet komen nauwkeurig op. 

 

Hiermee kan ik een 3D model maken van de ruimte en de verschillende ideeën die wij hebben doorgesproken intekenen. Dit geeft jou als klant de mogelijkheid om deze verschillende opties te zien en helpt jou een keuze te maken. Als er een ontwerp bij zit wat jou aanspreekt, maak ik op basis hiervan een passende offerte. 

 

 

 

 

2.jpg
3d1.jpg

Technisch uitwerken

Wanneer jij akkoord bent met de offerte ga ik het ontwerp digitaal verder uitwerken in een technisch uitvoerbaar ontwerp. Hiermee kan ik digitaal het meubel tot de millimeter al ''maken'' en in elkaar zetten. Alle technische aspecten werk ik tot in detail uit, zodat ik tijdens de uitvoering niet voor verassingen kom te staan. Hierdoor weet jij als klant exact hoe het meubel er komt te zien en zie jij het product al vóór het gemaakt is.

Ook kan ik hiermee exact de juiste hoeveelheid materiaal bestellen. 

Maken

Hierna ga ik aan de slag met het maken van jou project. Dit doe ik zoveel mogelijk in mijn werkplaats in Het Werkgebouw waar alle gereedschappen aanwezig zijn.

Plaatsing

Wanneer het meubel klaar is om ik deze bij jou plaatsen. Na plaatsen maak ik de ruimte schoon zodat u het meubel direct kunt gebruiken.

WhatsApp Image 2022-07-14 at 2.57.29 PM.jpeg