top of page
Werkwijze
Werkwijze: Tekst
Werkwijze: Diensten

Praten en schetsen

Gaaf dat je interesse hebt in een maatwerk meubel.

 

Ik begin meestal bij het maken van een globale offerte. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent en of de bijgaande prijs je aanspreekt.

 

Hiervoor ontvang ik graag van je de volgende informatie:

  • Foto’s van de ruimte waar het meubelstuk moet komen

  • Een indicatie van maatvoering, hoe lang, breed of hoog moet het meubelstuk ongeveer worden?

  • Inspiratie beelden of voorbeelden wat je voor ogen hebt. Pinterest.nl is hier erg handig voor!

 

Wanneer het een kleiner project betreft, kan ik redelijk snel de kosten inzichtelijk krijgen waardoor ik kosteloos een globale offerte kan opstellen.

Wanneer het echter een groter project betreft, zoals een grote kast of keuken, kost het veel tijd om een nauwkeurige prijs te bepalen door de complexiteit en keuzemogelijkheiden. Om deze reden vraag ik bij grotere projecten een vergoeding voor het opstellen van een globale offerte. Mocht ik uiteindelijk het project voor je mogen realiseren, trek ik deze offertekosten af van de totaalprijs!

 

Wanneer de globale offerte voldoet aan je verwachtingen, kom ik graag langs op locatie om je wensen door te nemen en de ruimte precies op te meten.  

Inmeten en tekenen - offerte

Na mijn inmeting kan ik een 3D model maken van de ruimte en de verschillende ideeën die wij hebben doorgesproken intekenen. Dit geeft jou als klant de mogelijkheid om deze verschillende opties te zien en helpt jou een keuze te maken. Als er een ontwerp bij zit wat jou aanspreekt, maak ik op basis hiervan een passende offerte. 

 

 

 

 

2.jpg
3d1.jpg

Technisch uitwerken

Wanneer jij akkoord bent met de offerte ga ik het ontwerp digitaal verder uitwerken in een technisch uitvoerbaar ontwerp. Hiermee kan ik het meubel digitaal al in elkaar zetten. Alle technische aspecten werk ik tot in detail uit, zodat ik tijdens de uitvoering niet voor verassingen kom te staan. Hierdoor weet jij als klant exact hoe het meubel er komt te zien en zie jij het product al vóór het gemaakt is.

Ook kan ik hiermee exact de juiste hoeveelheid materiaal bestellen. 

Maken

Hierna ga ik aan de slag met het maken van jou project. Dit doe ik zoveel mogelijk in mijn werkplaats in Het Werkgebouw waar alle gereedschappen aanwezig zijn.

Plaatsing

Wanneer het meubel klaar is, plan ik met je een afspraak in om deze te plaatsen. Na plaatsen maak ik de ruimte schoon zodat u het meubel direct kunt gebruiken.

WhatsApp Image 2022-07-14 at 2.57.29 PM.jpeg
Werkwijze: Diensten
bottom of page